Marine

Select Loungbed

Het Comfort Seat Loungebed Select Plus is te gebruiken aan boord, bij het zwembad, in de tuin, op terrassen en overige outdoor activiteiten. Deze uitvoering van het Loungebed heeft een RVS framecontructie met twee scharnierpunten inplaats van één. Hierdoor kunnen de rugleuning en het zitgedeelte in de gewenste stand geplaatst worden.

Het loungebed kan geleverd worden met een polyether schuim, een 10cm dik SG 30 kwaliteit of met een polyether constructie van een koudschuim met celgesloten schuim.

Naast de standaard maatvoering is ook maatwerk mogelijk. De standaard bekleding is van een waterbestendig outdoor en marine acryl doek. Natuurlijk is ieder gewenst design en materiaal bespreekbaar en zijn er tal van accessoires mogelijk.

Standaard afmeting: 201 x 68 x 10cm

Standaard afmeting: 195 x 63 x 10cm

Standaard afmeting: 193 x 56 x 10cm

[ultimate_heading main_heading=”Comfortabel zitten waar u maar wilt?” main_heading_color=”#ffffff” sub_heading_color=”#ffffff” main_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:5px;” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_font_size=”desktop:14px;”]Comfort Seat biedt u de oplossing. Dit flexibele zitkussen met geïntegreerd frame geeft u altijd een stabiele ruggensteun en het ultieme zitgenot. Het geïntegreerde frame kunt u verstellen in 14 standen en wordt door uw eigen lichaam in balans gehouden.[/ultimate_heading]