Outdoor
Regular

De PVC antislip achterzijde en de antislip accenten aan de voorzijde biedt dit model meer bescherming bij outdoor activiteiten.

De Comfort Seat is gemaakt van polyether schuim en voorzien van een frame met een uniek geïntegreerd scharniersysteem, instelbaar in 40 posities. Extra rug ondersteuning is niet nodig!

De bekleding is vervaardigd uit een Sunbrella Solution Dyed acryldoek en aan de onderzijde voorzien van een gewapend PVC antislip materiaal. De stoffering is waterafstotend, rot en schimmelwerend dus natte omstandigheden (zelfs een onfortuinlijke val van de Comfort Seat in het water) is geen probleem.

Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen.

Specificaties:
Maten: 100x48x8cm
Gewicht: 3,2 kg

[ultimate_heading main_heading=”Wilt u altijd en overal comfortabel zitten?” main_heading_color=”#ffffff” sub_heading_color=”#ffffff” main_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:5px;” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_font_size=”desktop:14px;”]Met dit flexibele zitkussen bent u gegarandeerd van draagbaar en verplaatsbaar zitcomfort.
Zijn comfort dankt de Comfort Seat aan zijn zitting en leuning van polyetherschuim voorzien van een frame
met uniek geïntegreerd scharniersysteem, dat u eenvoudig in veertien posities kunt instellen.[/ultimate_heading]