Marine

Classic Small

Door zijn compacte uitvoering is de Small ideaal voor gebruik op plaatsen waar beperkt ruimte is. Bijvoorbeeld als kuipkussen.

De Comfort Seat is gemaakt van polyether schuim en voorzien van een frame met uniek geïntegreerd scharniersysteem, instelbaar in 40 posities. Extra rug ondersteuning is niet nodig!

Het zitkussen is aan de onderzijde voorzien van een beschermde antislip laag en heeft geen scherpe onderdelen. De bekleding is van een kleurvast acryl materiaal, is waterafstotend en schimmelwerend, dus natte omstandigheden (zelfs een onfortuinlijke val in het water) zijn geen probleem.

De Comfort Seat Classic Small biedt u de keuze uit 5 verschillende kleuren.

Specificaties:
Maat:  91 x 43 x 8cm
Gewicht: 2,5 kg

[ultimate_heading main_heading=”Wilt u altijd en overal comfortabel zitten?” main_heading_color=”#ffffff” sub_heading_color=”#ffffff” main_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:5px;” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_font_size=”desktop:14px;”]Met dit flexibele zitkussen bent u gegarandeerd van draagbaar en verplaatsbaar zitcomfort.
Zijn comfort dankt de Comfort Seat aan zijn zitting en leuning van polyetherschuim voorzien van een frame
met uniek geïntegreerd scharniersysteem, dat u eenvoudig in veertien posities kunt instellen.[/ultimate_heading]