Marine

Classic Regular

De Comfort Seat Classic Regular is het meest populaire model, een echte klassieker.

De Comfort Seat is gemaakt van polyether schuim en voorzien van een frame met een uniek geïntegreerd scharniersysteem, instelbaar in 40 posities. Extra rug ondersteuning is niet nodig!

De bekleding is vervaardigd uit een Sunbrella Solution Dyed acryldoek en aan de onderzijde voorzien van een gewapend PVC antislip materiaal. De stoffering is waterafstotend, rot en schimmelwerend dus natte omstandigheden (zelfs een onfortuinlijke val van de Comfort Seat in het water) is geen probleem.

Dit kussen bevat geen scherpe onderdelen en is ook te gebruiken op een ruwe ondergrond.

Met zijn ruime afmeting biedt deze seat het juiste zitcomfort. De Classic Regular model biedt u de keuze uit 14 verschillende kleuren.

Specificaties:

Maat: 100x48x8cm

Gewicht: 3,2 kg

[ultimate_heading main_heading=”Comfortabel zitten waar u maar wilt?” main_heading_color=”#ffffff” sub_heading_color=”#ffffff” main_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:5px;” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:35px;” main_heading_font_size=”desktop:24px;” sub_heading_line_height=”desktop:20px;” sub_heading_font_size=”desktop:14px;”]Comfort Seat biedt u de oplossing. Dit flexibele zitkussen met geïntegreerd frame geeft u altijd een stabiele ruggensteun en het ultieme zitgenot. Het geïntegreerde frame kunt u verstellen in 14 standen en wordt door uw eigen lichaam in balans gehouden.[/ultimate_heading]